Vår historia

Alvar och Maj-Britt Martinsson öppnade 1967 de fyra livsmedelsbutikerna Centrum Livs, X-po, Målet och Campinglivs i Varberg och 1972 startade de den idag välkända butiken Ica Kvantum i Varberg.

När åren gick utökades verksamheten med flera butiker som bland annat hade ett sortiment med leksaker, glas- och porslinsprodukter och möbelhandel. Paret Martinsson skötte verksamheten och ägde även fastigheterna som butikerna låg i.

När affärsverksamheterna efterhand såldes behölls fastigheterna och eran som fastighetsägare tog sin början. Den affärsverksamhet som idag drivs vidare är Önskebutiken i Varberg, som har ett brett sortiment inom bland annat presentartiklar, glas och porslin. 

Familjeägt företag än idag

Idag har företaget gått genom familjen till barnen och drivs numera av syskonen Henrik och Carina Martinsson. Med vår bakgrund som handlare är service och kvalitet ledord som driver oss i rollen även som fastighetsförvaltare. Vi värderar relationen till våra hyresgäster och vi mäter vår framgång i nöjda hyresgäster.

Vill du veta mer om oss? Kontakta oss gärna eller läs mer om vår vision som fastighetsägare.