Våra fastigheter i Varberg

Varberg är en stad med drygt 60 00 invånare som är under stor utveckling. Samtidigt har man ändå lyckats behålla småstadskänslan med ett centrum med välbevarad fin gammal arkitektur.

Varberg har dessutom mycket att erbjuda genom närheten till havet. Här kan du ägna dig åt sol och bad, surfing och andra vattensporter eller varför inte ta en långpromenad utmed någon av de fina stränderna. Under sommaren lever staden även upp särskilt mycket som ett av västkustens populäraste turistmål.

I vårt arbete som fastighetsägare jobbar vi aktivt för att göra Varberg till en bra stad att bo och trivas i, vilket även ger en trygghet och trivsel åt våra hyresgäster.

I Varberg förvaltar vi idag 174 lägenheter och 57 lokaler fördelat på 18 fastigheter. Fastigheterna ligger i centrum och i Breared. Dessutom har vi parkeringsplatser för uthyrning i centrum.

Här finns fastigheterna i Varberg:

Centrum

I centrala Varberg har vi flera fastigheter med lägenheter och med affärslokaler. Lokalerna inhyser idag verksamheter som butiker, restauranger, kontor och frisörer.

Breared

På lugna och barnvänliga Breared har vi en fastighet med 72 lägenheter i tre huskroppar. Fastigheterna är fem, sex respektive sju våningar höga och i anslutning till lägenheterna finns en inglasad balkong på 10 m2. 

Lassabacka

I handelsområdet Lassabacka förvaltar vi flera fastigheter med butikslokaler och kontorslokaler. Lokalerna hyrs av företag som driver olika typer av verksamheter. Här finns bland annat möbelbutiker, köksbutik, elektronikbutiker och lågprisvaruhus.

Mer om lägenheterna och affärslokalerna

Är du intresserad av att hyra lägenhet eller annan lokal?

Läs mer om lägenheterna här eller om affärslokalerna här och gör en intresseanmälan.